UNO Hepatic pareri, prospect si mod de administrare

În ultima vreme, interesul pentru suplimentele alimentare ce susțin sănătatea ficatului a crescut considerabil, având în vedere stilul de viață modern care, adesea, nu ne permite să avem o dietă echilibrată și să evităm substanțele nocive. UNO Hepatic este unul dintre produsele care promit să ajute în acest sens, oferind o formulă complexă destinată protecției și regenerării hepatice. Acest supliment conține ingrediente active precum silimarina, fosfolipide esențiale și vitamina E, recunoscute pentru efectele lor benefice asupra ficatului. Silimarina, un extract din armurariu, este larg utilizată pentru proprietățile sale de detoxifiere și de stimulare a regenerării celulelor hepatice. Fosfolipidele, pe de altă parte, sunt esențiale pentru menținerea structurii și funcționalității membranei celulare, iar vitamina E contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.

Factorul ce declanseaza cascada de evenimente negative la nivelul ficatului este de fapt inflamatia, ce apare din cauza radicalilor liberi generati in exces. Acesti radicali liberi afecteaza toate structurile fizice de la nivelul celulelor ficatului – membrana, mitocondrii, nucleu, materialul genetic (ADN) dar si tesutul conjunctiv care da structura ficatului. Cum apar acești radicali liberi? In fiecare moment in care consumam litri de cafea, tutun, mancam si dormim prost. Mai mult, ficatul nu doare iar semnele instalarii unei afectiuni grave apar de obicei cand e prea tarziu.

Te simti obosit indiferent de cat ai dormi? Te concentrezi greu si cateodata te simti confuz? Retii apa? Te invinetesti repede? Daca da, protejeaza, susține si regenereaza ficatul cu UnoHepatic. Cea mai complexa formula pentru un ficat sanatos, cu o singura capsula pe zi.

RECOMANDARI:
Sustine functionarea ficatului in cazul persoanelor expuse la substante hepatotoxice (alcool, tutun, alimentatie dezechilibrata, stres zilnic), la suprasolicitare fizica sau intelectuala, adjuvant in hepatite, ciroze, steatoze, dislipidemii.

COMPOZITIE:
Fosfolipide esentiale 400mg, extract de anghinare 100 mg, colina 50mg, turmeric 50mg, armurariu 50mg, inozitol 50mg, vitamina A 400mcg, vitamina B6 2mg.

CUM SE ADMINISTREAZA:
1 capsulă pe zi, dimineata

ATENTIONARI/ PRECAUTII:
A nu se consuma de persoanele cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente sau alergie la: soia, papadie, cicoare, floarea soarelui.
Femeile insarcinate sau cele care alapteaza pot consuma produsul doar la recomandarea medicului.

MOD DE ELIBERARE:
Fara prescriptie medicala.

FORMA DE PREZENTARE:
Cutie cu 30 capsule.

CONDITII DE PASTRARE:
A se păstra la loc uscat, la temperatura camerei, în ambalajul original.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.