Contact

Email: contact@ugrow.ro

Materialele de promovare sau sugestiile de articole pot fi transmise catre redactie la email content@ugrow.ro.

Pentru propuneri de colaborare privind promovarea, va rugam sa contactati departamentul de vanzari la email sales@ugrow.ro.

Dacă intampinati dificultati tehnice, va rugam sa trimiteti un email la support@ugrow.ro. Vom face tot posibilul pentru a remedia problema cat mai curand posibil.

Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email dpo@uGrow.ro In 3 zile lucratoare ne angajam sa va oferim un raspuns. 

Articolele ugrow.ro sunt redactate de:

  • Andrei Popescu - Andrei este cunoscut pentru abilitatea sa de a interpreta tendințele actuale în domeniul sănătății și bunăstării. Profunzimea înțelegerii sale și perspectivele sale inovatoare îl fac o voce respectată în comunitatea de wellness.
  • Bianca Ionescu - Bianca se distinge printr-o pasiune autentică pentru domeniul sănătății, stăpânind in detaliu diverse aspecte ale acestuia. Contribuțiile sale sunt considerate esențiale pentru discuțiile despre sănătate contemporane.
  • Cosmin Marin - Cosmin este apreciat pentru abordarea sa holistică a sănătății și wellness-ului. Experiența și cunoștințele sale vaste îi permit să ofere perspective valoroase și bine fundamentate.
  • Diana Vasile - Diana este recunoscută pentru abordarea meticuloasă a subiectelor de sănătate, având o capacitate remarcabilă de a analiza și sintetiza informații complexe. Este aplaudată pentru contribuțiile sale pertinente și bine documentate.
  • Emil Gheorghe - Prezența lui Emil în domeniul sănătății este marcată de o curiozitate nesfârșită și o dorință de a înțelege la nivel profund aspectele ce țin de wellness. Perspectiva sa unică adaugă valoare discuțiilor despre sănătate.
  • Florina Dumitrescu - Florina este elogiată pentru pasiunea și dedicarea sa față de promovarea unui stil de viață sănătos. Experiența sa amplă face ca opiniile sale să fie considerate extrem de valoroase în comunitatea de sănătate.
  • George Neagu - George este respectat pentru capacitatea sa de a integra cunoștințe științifice cu aplicabilitate practică în domeniul sănătății. Punctele sale de vedere sunt apreciate pentru claritate și fundamentare solidă.
  • Ioana Cristea - Ioana îmbină o profundă pasiune pentru sănătate cu o abordare empatică și înțelegătoare. Este celebrată pentru modul în care își folosește cunoștințele pentru a influența pozitiv viețile cititorilor.
  • Mihai Alexandru - Mihai este recunoscut pentru contribuțiile sale stratificate și bine argumentate în domeniul sănătății. Abilitatea sa de a analiza critic și de a oferi soluții practice îl face o resursă valoroasă pentru orice discuție legată de wellness.
  • Nicoleta Bojin - Nicoleta se remarcă prin angajamentul său neclintit față de îmbunătățirea continuă a sănătății și stării de bine. Este apreciată pentru abilitatea sa de a comunica eficient și compasiv, făcând-o un ghid de încredere în călătoria către o viață sănătoasă.